BİTLİS / AHLAT - Bayındır İlkokulu

Nis

Bayındır İlkokulu/Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri ve yarışmalar ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ''18 Mart Çanakklale Zaferi ve Şehitler Günü'' münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda şiir dalında, okulumuz 7/B sınıfı öğrencilerinden Zelal ÇETİNTAŞ ilçe birincisi; resim dalında, okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Esra DÜĞÜN ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder; emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri, okumaya geçmenin mutluluğunu yaşadı. 1/A sınıfı öğretmeni Fırat Kılıç ve 1/B sınıfı öğretmeni Meltem Kemer'in organize ettiği ''Okuma Bayramı'' şenliği, öğrencilerin sergilediği etkinlikler ve pasta kesimi ile renkli görüntülere sahne oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'nda mangala dalında Hamza KEMER, küre dalında Ecrin KAYA, pentago dalında Mustafa Ayaz BAŞKENT, Q-Bitz dalında Hira Eslem ÇİFTÇİ 1. olup 14 Mart'ta ilçemizde düzenlenecek olan turnuvada okulumuzu temsil etmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder; bu süreçte emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize ilçe turnuvasında başarılar dileriz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen ''Dede Korkut Hikayeleri'den Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması''nda okulumuzda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Ezbere Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bayındır İlköğretim Kurumu Okul Aile Birliği Toplantısı, okul idaresi, okul öğretmenleri ve velilerin katılımıyla  yapıldı.

Kas

Okul Aile Birliği Başkanımız Ekrem BAYRAM ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcımız Sabahattin SUNAV, okulumuz öğretmenlerinin Öğretmenler Günü'nü kutladılar. İnce düşünceleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Bayındır İlkokulu ve Ortaokulunun hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, Ahlat Halk Eğitim Merkezi Ertuğrul Gazi Konferans Salonu'nda Bitlis Vali Yardımcısı Sayın İzzet Cem Eser, Ahlat Belediye Başkanı Sayın Abdulalim Mümtaz Çoban, Ahlat İlçesi kurum amirleri, okul idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 85. yıldönümü münasbetiyle şükranla yad ediyoruz.

Kas

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal GÜR, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rafet AKGÜN; Bitlis İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Salim EKİN ve Ahlat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Muammer AKYOL okulumuz öğretmen ve öğrencilerine ziyarette bulundular, öğretmenlerimiz ile güncel eğitim öğretim konuları üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusu sürüyor. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri yaptıkları etkinliklerle Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı.